Behandelingen

Tandartspraktijk Ekkers staat voor kwalitatieve mondzorg voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in mondzorg voor (jonge) kinderen en patiënten met angst of terughoudendheid voor de tandarts.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende behandelingen en diensten. Klik vooral op de specifieke behandelingen om meer informatie te krijgen.

Algemene tandheelkunde

De tandartsen van Tandartspraktijk Ekkers in Alkmaar, staan altijd voor uw klaar bij vragen over algemene tandheelkunde. Onder algemene tandheelkundige verstaan wij bijvoorbeeld de reguliere gebitsinspectie (controles), het maken van röntgenfoto's of het vullen van gaatjes. Ook het plaatsen van kronen, witte vullingen, brugwerk of protheses (kunstgebitten). Indien nodig kunnen wij gebruik maken van ervaren en kundige tandtechnici, die indien nodig bij deze processen kunnen ondersteunen.

Ook helpen onze tandartsen u graag bij eventuele pijnklachten, en hoe klachten kunnen worden voorkomen (preventie). Indien nodig voeren wij in het kader van de algemene tandheelkundige behandelingen ook wortelkanaalbehandelingen uit.

Werkwijze

Uw mondzorg is onze zorg.

Onze moderne tandartspraktijk in Alkmaar voert alle behandelingen uiteraard vakkundig en professioneel uit. Onze werkwijze kenmerkt zich vooral door een vriendelijke aanpak, waarbij er voor u de tijd wordt genomen. Tijdens onze behandelingen geven we graag extra uitleg over de procedure en over wat u vóór, tijdens en ná de behandeling kunt verwachten. Natuurlijk nemen wij ook graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze praktijk, onze werkwijze en missie? Bekijk de praktijkpagina. Bent u nieuwsgierig naar ons team van tandartsen, mondhygiëniste en assisentie? Bekijk dan onze teampagina.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak met een van onze tandartsen of met de mondhygiëniste maken? Bel direct naar de praktijk: 072 511 94 01!

Wordt u liever zelf teruggebeld? U kunt ook gebruik maken van ons terugbelformulier.

We zien u graag binnenkort in onze praktijk!