Esthetische Behandelingen

Een stralend wit gebit, wie wil dat nou niet? De tandartsen en mondhygiëniste van Tandartspratijk Ekkers besteden daarom graag tijd aan uw wensen om uw gebit stralend wit houden of weer stralend wit te krijgen!

Mondhygiëne
Allereerst is natuurlijk een goede mondhygiene van belang. Bent u benieuwd hoe uw mondhygiëne op peil houdt? Lees meer op onze speciale pagina over mondhygiëne.

Herstellen van het gebit
Heeft u verkleuringen in uw tanden, slijtageverschijnselen, afgebroken tanddelen, of andere aspecten van uw gebit die u graag hersteld wilt hebben? De tandartsen van Tandartspraktijk Ekkers hebben voor ieder probleem de juiste tandheelkundige behandeling. Omdat iedere gebit en situatie verschilt, maken we graag samen met u een persoonlijk behandelplan. Nieuwsgierig geworden? Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bleken
Het bleken van het gebit, wint daarom steeds meer aan populariteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken de mogelijkheden op onze speciale pagina over bleken.

Facings
Een van de mogelijkheden die de tandarts heeft om uw gebit weer stralend wit te krijgen, is het gebruik van zogenaamde facings. Een facing is een laagje composiet of ander vulmateriaal, dat op de originele tand wordt bevestigd. Hierdoor heeft de tandarts bijvoorbeeld de mogelijkheid om de kleur van de tand te veranderen, oneffenheden te camoufleren, of de tand opvullen zodat de tand breder of langer kan worden gemaakt. Ook kunnen facings worden gebruikt om verkleuringen in het gebit weer wit te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gauw een afspraak met een van onze tandartsen!

Orthodontie
Orthodontie houdt kortgezegd in dat de stand van de tanden wordt gecorrigeerd, door het plaatsen van een beugel. Bent u benieuwd wat onze tandartsen op het gebied van orthodontie voor u kunnen betekenen? Bekijk vooral onze speciale pagina over Orthodontie.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze andere behandelingen? Bekijk de behandelpagina. Bent u nieuwsgierig naar ons team van tandartsen, mondhygiëniste en assisentie? Bekijk dan onze teampagina.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak met een van onze tandartsen of met de mondhygiëniste maken? Bel direct naar de praktijk: 072 511 94 01!

Wordt u liever zelf teruggebeld? U kunt ook gebruik maken van ons terugbelformulier.

We zien u graag binnenkort in onze praktijk!