Onze praktijk

De tandartspraktijk is gevestigd in de wijk Hoefplan aan de Schelfhoutlaan 25 in Alkmaar, op steenworp afstand van winkelcentrum "De Hoef". U kunt voor de deur gratis parkeren.

Onze locatie in Alkmaar is daarom uitstekend bereikbaar voor zowel onze patiënten die met de fiets komen, als ook voor patiënten die met de auto naar de praktijk komen vanuit de omgeving van Alkmaar komen, waaronder Bergen, Castricum, Egmond, Heiloo, Heerhugowaard of Limmen.

Tandartspraktijk Ekkers in Alkmaar verwelkomt u, uw gezin, familie en kennissen graag als nieuwe patiënten en bouwt graag verder aan een duurzame relatie als uw vaste tandarts.

De praktijk is rolstoelvriendelijk en daardoor ook eenvoudig toegankelijk voor patienten die minder goed te been zijn.

De Praktijk in het kort

Werkwijze

Wij behandelen onze patiënten volgens de laatste inzichten op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne, tandtechniek en preventie. Daarbij maken we zo veel mogelijk gebruik van de nieuwste apparatuur.

Voor de jonge patiëntjes wordt veel gedaan aan voorlichting en preventie, zodat zij op volwassen leeftijd kunnen blijven genieten van een mooi en gezond gebit. Onze behandelingen zijn er bovendien op gericht om angst voor de tandarts weg te nemen.

Onze visie en missie

Iedere patiënt verdient alle aandacht die nodig is, met als eindresultaat een gezond en mooi gebit.

Dit willen we bereiken door:

Achtergrond

Tandarts Ekkers is in 1986 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) in Groningen. Daarna is Ekkers als algemeen practicus begonnen. Al snel begon Ekkers een eigen kinder-tandartspraktijk aan destijds de Mesdaglaan in Alkmaar op steenworp afstand van de huidige locatie aan de Schelfhoutlaan in Alkmaar. Door de toegankelijke en benaderbare behandelingen van Ekkers zijn er ook veel patiënten met angst voor de tandarts naar hem toegekomen. Tandartspraktijk Ekkers onderscheidt zich van andere tandartsen en -praktijken doordat ook patienten die lichamelijk en geestelijk mindervalide zijn, meer aandacht en vertegenwoordiging vinden in onze praktijk dan in andere praktijken.

De praktijk groeide en Ekkers wilde graag de praktijk renoveren. Zodoende werd in het jaar 2000 het huidige pand aan de Schelfhoutlaan gebouwd. Een praktijk met 4 ruime behandelkamers. Ook kwamen er een mondhygiëniste en preventie assistente bij, om de tandheelkundige dienstverlening in de praktijk nog verder uit te breiden.

Tandarts Ekkers ging zich in het jaar 2005 ook specialiseren in orthodontie. Nieuwsgierig hoe onze praktijk daarmee omgaat? Hierover kunt u meer lezen op de behandelpagina orthodontie.

Behandelingen

Bent u benieuwd welke behandelingen wij nog meer voor u kunnen uitvoeren? Bekijk de algemene behandelpagina. Bent u nieuwsgierig naar ons team van tandartsen, mondhygiëniste en assisentie? Bekijk dan onze teampagina.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak met een van onze tandartsen of met de mondhygiëniste maken? Bel direct naar de praktijk: 072 511 94 01!

Wordt u liever zelf teruggebeld? U kunt ook gebruik maken van ons terugbelformulier.

We zien u graag binnenkort in onze praktijk!