Onze tarieven

Op deze pagina voorzien wij u graag van meer informatie over onze facturatie, nota's en tandartstarieven.

Let op: U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het coronavirus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Nota's

De nota wordt door ons opgesteld en vervolgens naar het factoringbedrijf Infomedics gestuurd.

Vragen over de nota?

Heeft u vragen over de betaling van de nota of wilt u een kopie van de nota ontvangen? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Infomedics via het telefoonnummer 036 20 31 900 of bezoek de website via deze link: www.infomedics.nl.

Vragen over de behandeling?

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de vermelde behandelingen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 072 511 94 01 of stel uw vraag per email naar info@tandartspraktijk-ekkers.nl.

Wordt uw behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed?

Indien u vragen heeft over een behandeling of deze (gedeeltelijk) vergoed wordt en zo ja, wat de hoogte van deze vergoeding is of heeft u vragen over uw polisvoorwaarden? In dat geval adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. U kunt ook deze link raadplegen www.allesoverhetgebit.nl/ voor informatie over aanvullende verzekeringen.

Tarievenlijst

Vanaf 1 januari 2013 worden de tarieven van de tandarts door de overheid vastgesteld.

Voor een overzicht klik op Bijlage 1 in deze link.

Mondzorg tot 18 jaar geheel vergoed

De basis verzekering dekt tandheelkundige zorg, met uitzondering van orthodontie, tot 18 jaar.

Dat betekent dat kinderen tot hun 18e gratis naar de tandarts kunnen. Zorg voor een goede basis, zodat je het langst plezier hebt van je blijvende gebit.

Afspraak afzeggen?

U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren telefonisch of per email kosteloos afzeggen, anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De geplande tijd zal in rekening worden gebracht indien iemand zijn afspraak niet na komt of te laat afbelt.

Doorgeven wijzigen gegevens

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u net verhuisd? Vergeet uw nieuwe adres niet aan ons te melden, in het kader van een juiste facturatie.

Heeft u een nieuw email adres of telefoonnummer en/of maakt u gebruik van een account bij infomedics? Vergeet dan niet uw nieuwe telefoonnummer of email adres door te geven.

Bent u van verzekering gewisseld?

Laat het ons op tijd weten, anders wordt uw nota niet vergoed.

Behandelingen

Bent u benieuwd naar onze praktijk, onze werkwijze en missie? Bekijk de praktijkpagina. Bent u nieuwsgierig naar ons team van tandartsen, mondhygiëniste en assisentie? Bekijk dan onze teampagina.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak met een van onze tandartsen of met de mondhygiëniste maken? Bel direct naar de praktijk: 072 511 94 01!

Wordt u liever zelf teruggebeld? U kunt ook gebruik maken van ons terugbelformulier.

We zien u graag binnenkort in onze praktijk!